Full rulle på posisjonskole i helga – Kolstad

Full rulle på posisjonskole i helga

Spillerne gir jernet når vi kjører 6 økter i løpet av 30 timer

I helga arrangerer vi posisjonskole for de som ikke har hatt anledning til å møte hver mandag i sesongen. Det er 28 deltakere påmeldt, som kommer fra Rørvik, Sparbu, Rennebu, Trønder-Lyn, Røros, Ørland, Ogndal/Egge, Meldal, Klæbu og Tiller. Det er imponerende å se at det er så mange unge, lovende håndballspillere som kjører i timevis for å delta på Posisjonskole i regi av Kolstad Håndball. Spillerne får både spesifikk trening på sin posisjon både teknisk og taktisk, samt at de får en del generell basistrening både på fysikk og teknikk. Det har vært masse trøkk og innsats på treningene, og vi ser at det er mange lovende håndballspillere blant de som har deltatt. Vi har gjennomført 4 av 6 økter, og spillerne viser en imponerende ståpåvilje. Engasjementet er også stort blant Petur Palsson og Goran Rajkovic som leder øktene.

 

Vi håper det byr seg flere anledninger til å invitere til posisjonskole i helgene, og ønsker alle som har deltatt en god tur hjem!