Mister kanskje EM-kval. – Kolstad

Mister kanskje EM-kval.

Tom Kåre Nikolaisen står i fare for å minste muligheten til å kapre en plass i troppen til EM-kvalifisering for juniorlag.

_DSC6627
En meniskskade setter Tom Kåre Nikolaisen ute av håndballspill i mange uker.

Yngstemann i Kolstad, så vidt fylt 18 år, ble torsdag i forrige uke operert på Rosenborg-klinikken for en skade i innsidemenisken på høyrebeinet. Ofte betyr et menisk-inngrep bare to-tre ukers ”landligge”.

– For meg tar det adskillig lenger tid fordi man reparerte ved å sy sammen de skadede delene. Jeg er forespeilet seks uker på krykker, og jeg må også være tålmodig i opptreningen i ukene etter at krykkene er satt vekk, forteller Tom Kåre.

Og med det tidsperspektivet står EM-kval. absolutt i fare for Kolstads talentfulle strekspiller:

– Kvalifiseringen spilles i april, men for å komme i betraktning, må jeg være med på en treningssamling i mars. Det er nok en viss fare for at det kommer for tidlig på meg, medgir unggutten.

Skaden er for øvrig ikke den eneste i Kolstad-troppen. Venstrekant Daniel Brandmo avsluttet 2015 med å pådra seg et brudd i kastarmen i kampen mot Bækkelaget. Han er ennå ikke i vanlig trening.

Også Fred Forbord er satt på sidelinjen når Kolstad-guttene trener håndball. Fred har ødelagt et leddbånd i tommelen på kastarmen.

Tekst og foto:
TORE SÆTHER