Fortsatt noen gratis plasser igjen til kampen mot Haslum!! – Kolstad

Fortsatt noen gratis plasser igjen til kampen mot Haslum!!

TrønderEnergi og TOBB sponser gratis inngang på miniseminar og Kolstad-Haslum for ditt lag

TrønderEnergi og TOBB betaler inngang for både spillere og inntil 2 lagledere til ditt lag hvis dere vil være med på miniseminar og toppkamp i Trondheim Spektrum onsdag 10. februar fra kl. 17.00.

Det blir toppkamp i Trondheim Spektrum når Kolstad møter Haslum som ligger på 2. plass i serien. Kolstad slo Haslum hele 25-19 på bortebane i høst, men siden den gang har Haslum vunnet 9 seriekamper på rad, og er helt sikkert ute etter revansje. Det blir spennende å se om guttene våre kan tukte topplaget Haslum enda en gang.

Fra kl. 17.00 blir det miniseminar i A-hallen, der vi blant annet får intervju med Hovedtrener Stian Gomo før kampen, samt en av Kolstad-profilene som skal spille denne kvelden. Fra kl. 17.30 åpner vi dørene til D-hallen der kampen spilles. Der vil det være livesending på storskjermen med konkurranser, intervjuer og andre innslag. Det vil også være hoppeslott, skuddradar og presisjonskyting. Kampstart er 18.30, og kampen er ferdig ca. 20.00. Når kampen er ferdigspilt så vil dere få være med på et intervju med en av profilene til Kolstad, samt at dere kan få autografer og ta selfies.

Meld på ditt lag i skjemaet under 4 mandag 8. februar, så får du være med på denne håndballfesten. Merk at det er begrenset med plasser, og vi må prioritere de som melder seg på først.

VIP Nøtterøy 27.09.2020