Snart smeller det i Trondheim Spektrum igjen – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Snart smeller det i Trondheim Spektrum igjen

Topplaget Haslum kommer på besøk onsdag 10/2 kl. 18.30

Det er håndballfeber i Norge etter fantastiske prestasjoner av herrelandslaget i Håndball-EM i Polen. Midt i sentrum av begivenhetene var trønderne Christian Berge og Sander Sagosen, med en fortid i Kolstad. Med det som utgangspunkt gleder vi oss enormt til toppkamp i Trondheim Spektrum onsdag 10/2 kl. 18.30 når Kolstad møter topplaget Haslum.
Vi slo Haslum hele 25-19 på bortebane i høst, men siden den gang har Haslum vunnet 9 seriekamper på rad, og ligger for tiden på 2. Plass i serien. Laget fra Bærum er helt sikkert ute etter revansje, og det blir spennende å se om guttene våre kan tukte Haslum enda en gang. Vi håper vi ser deg på onsdag, og at dere bidrar til stinn brakke og topp stemning i Trondheim Spektrum.
Bestill dere billett til kampen i linken under:
https://www.billettservice.no/event/kolstad-haslum-billetter/470013?language=no-no