Kolstad taper knepent hjemme mot topplaget Haslum – Kolstad
Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Kolstad taper knepent hjemme mot topplaget Haslum

Haslum vinner 30-29 etter dramatiske sluttminutter.

Det ser ut som gutta våre er preget av litt høye skuldre i første kamp etter mesterskapspausen. Vi trøbler mye innledningsvis, og lar Haslum tidlig gå opp i en 5-1 ledelse. Vi sliter med å finne rytmen i angrep, og får ikke tak på backer og strekspillere til Haslum. På det meste er vi bak med 13-6, før vi begynner å finne fram gode takter i spillet vårt. Vi klarer likevel ikke å komme helt oppi ryggen til Haslum, og bortelaget kan gå til pause med ledelse 18-14.

Haslum starter også best i andre omgang og får det første målet. Det ser lenge ut til at topplaget Haslum skal kontrollere inn denne kampen til sin fordel, men det er inntil Goran Rajkovic bestemmer seg for å stenge buret. Kroaten vår gjør mange gode redninger i andre omgang, og plutselig er vi med i kampen igjen. I tillegg får vi satt forsvaret, og Lasse Balstad (bildet) bidrar mye også framover på banen. Det ender med at vi kommer på høyde med Haslum, og på et tidspunkt leder vi også kampen og har mulighet til å ligge to mål foran. Dessverre går marginene litt i mot i dramatiske sluttsekunder, og det hele ender med at Haslum vinner 30-29.

Kolstad har i etterkant av kampen valgt å legge inn en protest på regelbrudd av dommerne i siste spilleminutt. Vi skal bruke de neste par dagene for å se om det faktisk finnes grunnlag for å be om å få en omkamp.