Tøff bortekamp mot Drammen på søndag – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Tøff bortekamp mot Drammen på søndag

Se kampen på handballtv.com fra 17.50

Etter en høydramatisk kamp på onsdag, som endte med tap 30-29 mot Haslum, så er vi klare for nye utfordringer på søndag. Motstanderen vår, Drammen HK, er heller ikke fremmed for dramatikk. I løpet sv årets sesong har de sparket både en trener og en spiller, styreleder har gått av, det nye trenerteamet har sagt opp, og daglig leder er sykmeldt på ubestemt tid. Det har med andre ord vært en turbulent sesong for det gamle storlaget, og det gjør ikke prestasjonen med å knuse Runar på bortebane i forrige serierunde noe mindre imponerende. I løpet av få dager har en av Norges største håndballprofiler gjennom tidene, Kristian Kjelling, rukket å sette sitt preg på Drammen. Han var i utgangspunktet tiltenkt en sentral rolle som spiller, men pga. skade har han nå i stedet tatt rollen som ny hovedtrener for blåtrøyene.
For Kolstad sin del handler det om å nullstille etter den fantastiske prestasjonen mot Haslum på onsdag som endte med et forsmedelig tap. Selv om vi starter dårlig i den kampen, så viser vi en fantastisk lagmoral og vilje til å vinne kamper. Det må vi ta med oss når vi skal opp mot et Drammen-lag i flytsonen på søndag kl. 18.00 i Drammenshallen.
Kampen kan følges fra kl. 17.50 på søndag via handballtv.com