Nå kan ditt lag få gratis inngang på Dobbelkamp – Kolstad

Nå kan ditt lag få gratis inngang på Dobbelkamp

Onsdag 24/2 inviterer Kolstad og Byåsen til "Håndballfæst" i Trondheim Spektrum

Nå har ditt lag muligheten til å oppleve Trondheims to beste håndballag helt gratis!

Onsdag 24/2 inviterer til «Håndballfæst» når Kolstad møter serieleder ØIF Arendal kl. 18.00, og Byåsen skal avgjøre sølvkampen mot Tertnes kl. 19.30. Allerede kl. 17.00 setter vi i gang med live-sending på storskjermene i hallen. Da blir det intervjuer, konkurranser og andre morsomme innslag. Kolstad og Byåsen er de to lagene i Norge som trekker flest tilskuere, og nå som vi forener krefter har vi planer om å fylle hallen til randen!

Alle aldersbestemte spillere fra Trøndelag kommer inn gratis til denne kampen, mens lagledere og foreldre må betale for inngang. Hvis dere bestiller samlet, så skal vi sørge for at dere får sitte sammen.

Du kan registere deres lag i påmeldingsskjemaet under. Lagledere og foreldre som skal sitte med barna må betale i infoskranken når dere henter billettene.

Merk at vi har et begrenset antall plasser for dette tilbudet!

Rema 1000 Akademiets Elitehåndballskole 2021