Spennende bortekamp mot Runar på søndag – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Spennende bortekamp mot Runar på søndag

Vi gjør oss klare for en ny spennende duell i Grundigligaen, denne gang borte mot Runar kl. 18.00

Sist gang vi møtte Runar i Grundigligaen så ble det enveiskjøring nesten fra start til slutt. Vi ledet 19-9 til pause, og vant til slutt 29-20 i Trondheim Spektrum. Den gangen så vi en oppgitt og resignert Runar-gjeng (se bilde) som måtte innse at Kolstad beholdte alle poengene i Trondheim. Mye har skjedd siden den gangen, og Runar har blant annet signert en av Norges største håndballprofiler, Frank Løke, samtidig som de har avsluttet spillerkontrakten med Nacor Medina Perez, som har vært en av deres mest toneangivende spillere i høstsesongen. Det er liten tvil om at Runar har et slagkraftig lag til tross for at Nacor er borte, og vi regner med at de er topp motivert etter å ha snublet i et par kamper etter mesterskapspausen.

 

Skal man bedømme ut fra oddsen så kan vi forvente oss en meget jevn kamp, det Runar er en knepen favoritt, og Kolstad-seier står til 2.10 i odds hos de fleste bookmakerne. Vi håper selvsagt de tar feil, og at Kolstad kan dra hjem med 2 poeng på søndag. Hvis du vil se kampen så kan du følge den i sin helhet på handballtv.com fra kl. 17.50.