Kolstad tar i mot serieleder ØIF Arendal – Kolstad

Kolstad tar i mot serieleder ØIF Arendal

Onsdag kl. 18.00 smeller det i Trondheim Spektrum da vi inviterer til dobbelkamp og Håndballfæst

Kolstad får besøk at suveren serieleder i Grundigligaen, ØIF Arendal, onsdag 24/2 kl. 18.00 i Trondheim Spektrum. Bortelaget har imponert stort denne sesongen og står kun med ett tap så langt i sesongen. Derfor er det uten tvil en av årets største utfordringer vi står ovenfor, men samtidig har Kolstad vist at de er på høyde med de beste på en god dag. Vi kan nevne at vi slo ØIF Arendal i en ubetydelig treningskamp i sommer, og tapte kun med 2 mål borte mot dem. Den gangen fikk for øvrig vår toppscorer Mishels Liaba rødt kort allerede etter 5 minutter. Det vil bli spennende å se om vi kan komme på høyde med dem igjen, og gi dem god kamp om poengene.

 

Merk at Kolstads kamp starter allerede kl. 18.00 denne dagen, i og med at dette er en dobbelkamp med Byåsen som spiller mot Tertnes kl. 19.30. Vi håper og tror på mye publikum, og drømmer om 4 trønderske poeng. Gå ikke glipp av denne «Håndballfæsten» onsdag 24/2 fra kl. 18.00!