Bestill gratis kamp til Norges Beste Håndballopplevelse! – Kolstad

Bestill gratis kamp til Norges Beste Håndballopplevelse!

Nå kan ditt lag få gratis inngang enten på kampen mot Fyllingen eller mot Stord

Nå har du muligheten til å bestille en gratis kamp til ditt lag på en av våre to siste hjemmekamper denne våren. Her kan dere vil dere få oppleve live-sending med konkurranser og intervjuer en time  før kampstart, hoppeslott, skuddradar og presisjonsskyting i Kolstad Kid Zone, Klappers til alle, konkurranser i pausen og ikke minst tøff og spennende håndball på sitt beste. Benytt dette unike muligheten til å sikre ditt lag en plass til Norges Beste Håndballopplevelse!

Hvert lag har muligheten til å sikre seg en gratis kamp enten onsdag 9/3 når vi møter Fyllingen Bergen, eller onsdag 16/3 når vi møter Stord. Mot Fyllingen blir det en oppvisningskamp i pausen der gamle helter fra eliteserien skal spille mot hverandre, når vi arrangerer Legendekampen. Mens mot Stord er det siste serierunde, og Kolstad har muligheten til å sikre seg en plass i sluttspillet. Med andre ord to meget spennende kamper som absolutt er verdt å få med seg!

Merk at dere også kan bestille voksenbilletter til lagledere og foreldre, som får sitte med spillerne, men de må da betale for sine billetter når dere kommer på kamp.

Meld dere på i skjemaet under senest innen tirsdag 8. mars kl. 12.00.

 

Partnerfrokost 23. september kl 0800 Kolstad Arena