Bortekamp mot Viking på søndag – Kolstad

Bortekamp mot Viking på søndag

Med seier så er Kolstad sikret både fornyet plass i Grundigligaen, samt plass i sluttspillet

Vi går inn i en hektisk periode framover med 4 kamper i Grundigligaen på 10 dager når vi møter Viking borte på søndag, etterfulgt av Fyllingen hjemme onsdag 9. mars, Bodø borte 13. mars og Stord hjemme 16. mars. Disse kampene vil bli avgjørende for hvor Kolstad til slutt havner på tabellen. Vinner vi mot Viking så er vi sikret både sluttspill og fornyet kontrakt i Grundigligaen. Med max uttelling kan vi få en 4. plass som gir enklere trekning og hjemmebanefordel i sluttspillet, men da er vi avhengig av å vinne alle kampene samtidig som Halden snubler i to av sine siste 3 kamper.

 

Søndagens motstander Viking har fått en tøff sesong, da de fikk 4 poengs trekk før sesongen pga. økonomisk rot. De er fortsatt på minus 1 poeng, men har på ingen måte vært noen kasteball. De siste kampene har de tapt bare med 3-4 mål mot gode lag som Elverum, Bækkelaget og Drammen. Vi får med andre ord ingenting gratis når vi drar nedover Stavanger på søndag.

 

Det blir spennende å se om Kolstad-gutta har landet etter den fantastiske innsatsen hjemme mot Arendal sist. Det er kun 100 % som er godt nok, hvis poengtørstige siddiser skal beseires. Kampstart er kl. 18.00 på søndag, og kan følges fra kl. 17.50 på www.handballtv.com

 

Merk at det er hjemmekamp allerede på førstkommende onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum mot Fyllingen Bergen.