På onsdag smeller det i Trondheim Spektrum – Kolstad

På onsdag smeller det i Trondheim Spektrum

Fyllingen Bergen kommer på besøk, og du kan få med deg Legendekampen i pausen

Det kommer til å bli høy temperatur og full fart når Fyllingen Bergen kommer på besøk på onsdag. Det har jo lenge vært kjent at Trondheim og Rosenborg er bedre enn Bergen i fotball, nå har vi muligheten til å vise at vi trøndere er bedre i håndball også. Vi er sikre på at det smeller i oppgjøret Trondheim vs. Bergen, og bortelaget er nok revansjesugne etter at vi slo dem 30-28 på bortebane i høst. Det finnes mange store profiler i Fyllingen laget, blant annet stortalentet Eivind Tangen, og trønderen Lars Eggen Rismark i mål.

 

I tillegg til en spennende og fartsfylt kamp mot Fyllingen, så har vi invitert tidligere elitespillere fra Trøndelag til denne kampen. I pausen blir det oppvisningskamp med gamle helter fra eliteserien både på dame- og herresiden. Da blir det show og intervjuer med både spillere og lagledere.

 

Alle som kommer på kamp får en gratis bilvask sponset av Bilhjelp Trondheim. Husk kampstart 18.30 Onsdag 9. mars i Trondheim Spektrum. Dette vil du ikke gå glipp av!