Vi er i mål!!! – Kolstad

Vi er i mål!!!

Etter seieren borte mot Viking så er årets målsetning om sluttspillplass innfridd

Vi havnet tidlig bakpå mot Viking, som på ingen måte stod med lua i hånda, selv om de ligger sist på tabellen. Kolstad spiller ok i forsvar, og kommer seg til mange gode målsjanser framover, men sliter med å få ballen forbi Ole Andre Lerang i Viking-buret. Vi blir halsene bak Viking med 2-3 mål nesten hele 1. omgang, og ligger bak med 13-13 til pause.

I andre omgang setter vi et bunnsolid forsvarsspill fra start, og slipper kun inn ett mål de første 10 minuttene. Samtidig så er vi lite effektive framover, og midtveis i omgangen er stillingen 18-18. Da sier det helt stopp framover igjen, og Viking går opp i 20-18 når det gjenstår 9 minutter av kampen. Men derifra og inn viser Kolstad sterk lagmoral, slik som mange ganger tidligere denne sesongen. Vi vinner de siste 9 minuttene 6-2, og da står det 22-24 på lystavlen i det kampen blåses av.

Mishels Liaba blir kåret til Kolstads beste spiller etter å ha satt noen avgjørende mål i 2. omgang, men vi tør påstå at dette først og fremst var en lagseier. Det var mange spillere som bidro i kveld, og da er seieren ekstra deilig. I tillegg kan vi gratulere oss selv med at vi både har sikret oss ny kontrakt i Grundigligaen for kommende sesong, og er sikret en plass i sluttspillet som starter i april. Med andre ord er det god grunn til å juble for 2 viktige poeng!

Samtidig vet vi at det er en viktig kamp mot Fyllingen Bergen allerede førstkommende onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum, og med seier der så har vi los på 4. plassen som gir en hjemmebanefordel i sluttspillet. Møt opp og sørg for nok en Håndballfæst i Trondheim Spektrum!