Tett kampprogram – Kolstad

Tett kampprogram

Bortekamp i Grundigligaen på søndag mot Bodø, og siste seriekamp hjemme mot Stord på onsdag.

Kolstad er midt i en av de travleste kampperiodene i Grundigligaen med 4 kamper på 10 dager. Hittil står vi med seier over Viking og tap mot Fyllingen. På søndag tar vi den lange turen til Bodø, for å kjempe om nye poeng. Bodø slet voldsomt i høst pga. mange skader, men har etter hvert fått tilbake mange av spillerne sine, og begynner sakte men sikkert å ta form igjen. Potensialet er stort for dette Bodø-laget er stort, og det beviste de også i romjula når de ble cupmestere. Kolstad på sin side må opp noen hakk fra Fyllingen-kampen, hvis de skal klare å revansjere det forsmedelige hjemmetapet mot Bodø i slutten av november. Nordlendingene har mye kraft både framover og bakover, og våre gutter må være forberedt på å gå i krigen hvis vi skal få med oss to poeng hjem på søndag.

 

Kampstart er 18.00 på søndag og kampen kan du følge live på www.handballtv.com fra kl. 17.50. Husk for øvrig ny hjemmekamp allerede onsdag 16. mars kl. 19.00 mot Stord.