Ble knepent tap i Bodø etter spektakulær opphenting – Kolstad

Ble knepent tap i Bodø etter spektakulær opphenting

Vi taper 27-26 i Bodø Spektrum i et intenst nervedrama på slutten

Det er tydelig at nordlendingene har planer om å sette seg i respekt fra start, når de tar føringen i kampen fra første ball. Hjemmelaget var helt avhengig av seier for å sette seg i posisjon til å komme seg i sluttspillet, mens Kolstad hadde en ørliten mulighet på 4. plassen med seier. Det er kanskje derfor det ser ut til at Bodø ofrer mest i første omgang, og 5 minutter før hvilen så ligger de foran med 14-9. En god sluttspurt før pause gjør at lagene kan gå i garderoben på stillingen 15-13.

Bodø fyrer også løs i starten av 2. omgang, og 10 minutter ut i omgangen er de foran med hele 24-16, og det ser ut til at Kolstad skal gå en skikkelig smell i Bodø Spektrum. Men som mange ganger før denne sesongen, så viser vi en vanvittig moral, og sakte men sikkert spiller vi oss inn i kampen igjen. Ronald Putans gjør comeback på parketten, og er en sterk bidragsyter når vi snur kampbildet totalt i andre omgang. Han går virkelig foran sammen med Petur Palsson (bildet), som gjør en fantastisk kamp på linja, med 9 mål på 10 skudd. Knappe 20 sekunder før slutt utligner vi til 26-26, og det ser ut til at vi kan røve med oss et poeng hjem til Trondheim. Men slik som det var i Trondheim Spektrum sist vi møtte dem, så er det landslagslegenden Børge Lund som står fram på slutten og setter inn 27-26 sekunder før slutt. Bodø tar med seg to uhyre viktige poeng i kampen om sluttspill, og Kolstad må dessverre dra tomhendte hjem.

Verdt å ta med seg den fantastiske lagmoralen som vi viser, og håper vi kan få oss en opptur på onsdag kl. 19.00 i Trondheim Spektrum når vi tar i mot Stord til siste seriekamp denne sesongen. Hvis vi finner flyten i sluttspillet, så skal vi bli vanskelig å møte for ethvert lag i Grundigligaen.