Fire Kolstad-spillere på rekruttsamling – Kolstad

Fire Kolstad-spillere på rekruttsamling

Rekruttlandslaget skal til Polen i slutten av mars

Rekruttlandslaget skal til Polen fra 30. mars til 3. april, og som vanlig er Kolstad godt representert. Lasse Balstad, Mishels Liaba, Truls Fjeseth og Adrian Aalberg (bildet) skal alle til Polen, for å spille treningskamper 1. og 2. april. Valery Putans er med som trener på denne samlingen, i og med at A-landslaget har samling i Trondheim samtidig for å forberede seg til OL-kvalifisering 8. tom. 10. april. Det er flere av gutta på Kolstad som skal bistå på treningene til A-landslaget i denne perioden, men som ikke er tatt ut til selve samlingen.

 

Vi synes det er utrolig moro at landslaget velger å legge oppkjøringen sin til Trondheim, når de skal forberede seg til OL kvalifisering. Det skal også spilles to treningskamper mot Island i Trondheim Spektrum, og vi oppfordrer alle til å dra dit for oppleve de norske håndballstjernene.

 

Vi ønsker samtidig guttene våre lykke til i Polen på rekruttsamlingen. Dere kan se hele uttaket her.