Nå starter alvoret! – Kolstad

Nå starter alvoret!

Vi møter topplaget Haslum i kvartfinalen i sluttspillet. Første kamp er borte på søndag, mens vi møter dem på hjemmebane onsdag 20. april.

Etter en lang påskeferie så er vi klare for å kjøre i gang med sluttspillet, og første hinder er topplaget Haslum i kvartfinalen.  Sluttspillet er årets høydepunkt i håndball, og vinneren kan sikre seg muligheten til å spille Champions League til høsten. Årets målsetning var å komme seg til sluttspillet, men når vi først er her, så vil vi gjerne gjøre det så godt som mulig. Vi har ved flere anledninger vist at vi kan slå de beste lagene, og mot Haslum så har vi både slått dem 25-19 på bortebane, og tapte kun med ett mål hjemme mot dem. Samtidig må det sies at Haslum, som kanskje har vært Norges beste lag de siste 5 årene, er store favoritter i denne kvartfinalen som spilles best av 3 kamper. Vi starter borte mot Haslum allerede førstkommende søndag kl. 18.00 i Nadderud Arena, i en kamp som vises på www.handballtv.com.

 

Onsdag 20. april braker det løs i Trondheim Spektrum, i det som kan bli sesongens siste hjemmekamp. Vi håper selvsagt på flere kamper i Trondheim Spektrum i løpet av våren, men da må topplaget haslum beseires over 3 kamper. Vi lover fart, spenning og høy temperatur når vi tar i mot laget fra Bærum. Billetter får du kjøpt hos Ticketmaster (tidligere omtalt som Billettservice).