På søndag er vi i gang igjen! – Kolstad

På søndag er vi i gang igjen!

Sluttspillet settes i gang søndag borte Haslum. Med seier har vi muligheten til å avgjøre kvartfinalene i Trondheim Spektrum på onsdag

Etter noen uker med pause siden siste seriekamp så smeller det igjen på søndag i Nadderud Arena. Motstander er topplaget Haslum, og vi er alt annet enn favoritter. Men samtidig så har vi vist meget gode takter mot Haslum tidligere i sesongen, der vi både slo dem klart på bortebane og tapte kun med ett mål hjemme etter en høydramatisk kamp. Vi ser fram til nye spennende oppgjør mot et av Norges beste håndballag, og håper så mange som mulig får med seg kampen på www.handballtv.com fra kl. 18.00 på søndag.

 

Hvis Mishels Liaba (bildet) og resten av gutta vinner på søndag, så har vi faktisk mulighet til å slå ut Haslum i Trondheim Spektrum på onsdag, i kvartfinalene som spilles best av 3 kamper. Verdt å merke seg at hvis det er uavgjort ved full tid så blir det ekstraomganger og evt. straffekast konkurranse, så dette kan bli skikkelig spennende!