Knepent tap i første runde – Kolstad

Knepent tap i første runde

Til tross for heroisk innsats så endte første oppgjør mot Haslum med tap 30-29

Det var knyttet store forventninger til kampen mot Haslum på søndag, og man kan vel trygt si at publikum fikk valuta for penga i en kamp som inneholdte det aller meste. Det var hjemmelaget Haslum som tok styringen fra start, og Kolstad havnet tidlig bakpå med et par mål. Utover i omgang så viser Kolstad at de ikke har tenkt å la Haslum spasere seg til semifinalen, og på et tidspunkt er vi foran og har muligheten til å dra i fra Haslum, men Trond Tjemsland i Haslum-målet står fram med en dobbelredning. Deretter kommer det en svak periode for Kolstad, der vi både gjør mye tekniske feil og er sløve i returløpet som gjør at Haslum kommer seg 4 mål foran. Men en god sluttspurt inn mot pause gjør at stillingen er 16-15 når lagene går i garderoben.

Etter hvilen så er det også Haslum som kommer best i gang, og vi får mange enkle mål i mot pga. at dårlige valg både fremover og bakover. Midtveis i omgangen er Haslum foran med 25-20 og kan avgjøre kampen, men anført av Håkon Følstad (bildet), som ble kåret til Kolstads beste spiller, så viser god moral og henter inn forspranget til 26-26. De siste minuttene blir litt rotete, og vi bommer en del på opplagte målsjanser. Haslum er veldig effektive når de får muligheten, og da taper vi kampen 30-29. Det ble ganske ampert i sluttminuttene og etter kampen, og det er tydelig at det er mye adrenalin når de to lagene møtes. Scenen er med andre ord satt for et nytt forrykende oppgjør på onsdag kl. 20.00, og da håper vi våre gutter trekker det lengste strået, slik at vi får en siste avgjørende kamp på bortebane. Husk å kjøp billett hos Ticketmaster før kampen.