Kolstadgutter på landslaget – Kolstad
Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Kolstadgutter på landslaget

Flere av Kolstad-spillerne er denne uka på landslagssamling

Vi har utrolige mange talentfulle håndballspillere i Trøndelag, og mange av dem spiller i Kolstad. Denne uka er Lasse, Mishels og Daniel innkalt på rekruttlandslaget, mens Tom Kåre skal på samling for juniorlandslaget. Lasse og Mishels begynner å bli fast inventar på rekruttlaget, mens Daniel Brandmo får prøve seg for første gang etter en fin vårsesong. Det er også godt å se at Tom Kåre er tilbake fra skade og har planer om å spille seg inn på juniorlandslaget som skal spille EM i Danmark i sommer.

 

Vi ønsker alle gutta lykke til, og håper vi får se enda flere Kolstad-gutter i landslagsdrakt snart.
Under ser dere innkallingene.

 

Juniorgutta til Skien

 

Rekruttgutta til Latvia