Terminlista for kommende sesong er klar – Kolstad

Terminlista for kommende sesong er klar

Første serierunde blir søndag 4. september borte mot Lillestrøm, og første hjemmekamp blir onsdag 5. oktober mot Drammen

Da er terminlista for kommende sesong spikret. Det skal bli spennende å se om gutta våre klarer å følge opp den imponerende sesongen som de har lagt bak seg. Grunnet trøbbel med tilgang til halltid i Trondheim Spektrum, så starter vi med 3 tøffe bortekamper mot henholdsvis Lillestrøm, Elverum og Bodø. Så får vi 3 hjemmekamper på rappen mot Drammen 5. oktober, Bækkelaget 12. oktober og Halden 19. oktober.

 

Merk også at vi har lagt to hjemmekamper utenbys denne sesongen. Vi spiller hjemme mot Fyllingen i Steinkjerhallen 4. desember, og hjemme mot St. Hallvard i Stjørdalshallen 19. mars. Grunnen til at vi har valgt å flytte kamper utenbys er først og fremst fordi vi ønsker å bli et lag for hele regionen, og da er det viktig å vise seg fram utenfor Trondheim også, for å skape mer interesse rundt gutte- og herrehåndball.

 

Dere finner alle kampene her.

 

Vi ser fram til en spennende sesong, og oppfordrer alle til å kjøpe seg sesongkort til Norges Beste Håndballopplevelse. Meld din interesse til Jostein@kolstad-handball.no Hvis du er kjapp ute så får du kjøpt sesongkort til kr. 1.000,- som inkluderer både serie og NM.