Første serierunde blir søndag 4. september borte mot Lillestrøm, og første hjemmekamp blir onsdag 5. oktober mot Drammen

Da er terminlista for kommende sesong spikret. Det skal bli spennende å se om gutta våre klarer å følge opp den imponerende sesongen som de har lagt bak seg. Grunnet trøbbel med tilgang til halltid i Trondheim Spektrum, så starter vi med 3 tøffe bortekamper mot henholdsvis Lillestrøm, Elverum og Bodø. Så får vi 3 hjemmekamper på rappen mot Drammen 5. oktober, Bækkelaget 12. oktober og Halden 19. oktober.

 

Merk også at vi har lagt to hjemmekamper utenbys denne sesongen. Vi spiller hjemme mot Fyllingen i Steinkjerhallen 4. desember, og hjemme mot St. Hallvard i Stjørdalshallen 19. mars. Grunnen til at vi har valgt å flytte kamper utenbys er først og fremst fordi vi ønsker å bli et lag for hele regionen, og da er det viktig å vise seg fram utenfor Trondheim også, for å skape mer interesse rundt gutte- og herrehåndball.

 

Dere finner alle kampene her.

 

Vi ser fram til en spennende sesong, og oppfordrer alle til å kjøpe seg sesongkort til Norges Beste Håndballopplevelse. Meld din interesse til Jostein@kolstad-handball.no Hvis du er kjapp ute så får du kjøpt sesongkort til kr. 1.000,- som inkluderer både serie og NM.