Santa Kristina Cup på Tynset i helga – Kolstad

Santa Kristina Cup på Tynset i helga

Kolstad møter Haslum, Elverum og Tynset i helga til oppkjøringskamper

Det nærmer seg sensommerens store håndball-happening, for til helgen samles de beste eliteserielagene blant herrene til dyst på Tynset nord i Hedmark.

 

Her får publikum oppleve tre dager med fartsfylt håndball gjennom Santa Kristina Cup (SKC) 2016 fra fredag 5. august til og med søndag 7. august.

 

For under SKC, som i år arrangeres for tredje gang, starter lagene oppkjøringen til den nye sesongen. Det spilles to kamper hver dag under den tre dager lange SKC.

 

Til Tynset og Tynsethallen kommer eliteserielagene Elverum, Haslum og Kolstad, og i år er også Tynsets håndballherrer med. Tynset-herrene rykket i vår opp til 2. divisjon. 

 

Årets cup starter fredag 5. august på ettermiddagen med kampen Tynset – Elverum kl 16.00.  For den som kommer rett fra jobb så er det mulig å ta både middagen og kaffen i Tynsethallen, for i kiosken selges pizza, pølser og nystekte crepes, samt brus, kaffe og popcorn. Kamp to denne fredagen kl. 18.30 er Haslum – Kolstad. 

 

Både fredag og lørdag arrangeres NØK håndballskole kl 11.30-13.30 for unger og ungdom opp til 16 år, og her stiller Tynset egen sjefstrener Zarko Pejovic som instruktør, sammen med stjernene fra Elverum, Haslum og Kolstad. En rekke tynsetinger og alvdøler er allerede påmeldt.

 

Det er fortsatt mulig å melde seg på håndballskolen via mail til: sportslig.leder.handball@outlook.com

 

Lørdag 6. august venter kampene Tynset – Haslum kl 16.00, og Elverum – Kolstad kl 18.30. Rett etter lørdagens andre kamp, så inviteres det til stor grillfest i bakgården (i store telt på plassen mellom Tynsethallen og ungdomsskolen). Dit inviteres publikum i alle aldre samt alle herrespillerne som er med i cupen. 

 

Her blir det mulig å mingle sammen med håndballstjernene samtidig som en får nyte en deilig grilltallerken samt forfriskende drikke med musikk fra DJ Janus. Alle er vel møtt! 

 

Søndag 7. august avsluttes cupen med kampen Tynset – Kolstad kl 14.00, før rivalene Elverum og Haslum møtes i den siste kampen søndag ettermiddag kl. 16.30.

 

Her kan vi love både temperatur og spenning! 

 

For ytterligere opplysninger: Kontakt leder Sascha Mitrovic i TIF Håndball 957 21 698.

Vedlagt er plakaten for SKC samt bilder fra fjorårets SKC  – bilder som kan brukes vederlagsfritt.

 

Dere ønskes velkommen til årets SKC – både på kamper, håndballskole og grillfest.