Komfortabel seier mot Haslum – Kolstad

Komfortabel seier mot Haslum

Kolstad vant 29-22 mot et redusert Haslum lag

Første kamp i Santa Kristina cup gikk mot Haslum, som er tippet å være helt i toppen av Grundigligaen kommende sesong. Topplaget fra Bærum manglet riktignok en god del sentrale spillere, som Eirik Køpp, Simen Schønningsen, Aksel Horgen og hjemvendte Erlend Mamelund. Haslum kunne likevel skilte med mange rutinerte elitespillere i dagens oppgjør, og det var også Bærumsgutta som startet best i første omgang. Kolstad startet noe nølende, og vi ga Haslum for mye spillerom i starten. Etter hvert fikk vi satt forsvaret og fikk målvaktsredninger fra vår nye danske målvakt Patrick Bols. Vi tok ledelsen for første gang i kampen på stillingen 9-8. Resten av omgangen får Kolstad-spillerne inn i sitt spor, og vi leder hele 16-10 til pause.

I andre omgang er det haslum som kommer best i gang, og de har en viss kontakt på stillingen 17-14 til Kolstad. Men så tetter Kolstad igjen forsvaret, og får god flyt i kontra og ankomst. Midtveis i omgangen leder vi 26-17, og siste kvarteret er det bare et spørsmål om hvor mye vi skal vinne. Vi slipper oss ned litt mot slutten, og Haslum får noen enkle mål, som gjør at vi til slutt vinner 29-22.

Selv om Haslum er ganske sterkt redusert i denne kampen, så framstår Kolstad solide både framover og bakover på banen. Nesten samtlige spillere tegner seg på scoringslisten, og Daniel Brandmo (blidet) blir til slutt vår toppscorer med 6 scoringer. Vi ser fram til et tøft oppgjør mot Elverum i morgen kl. 18.00. Gutta fra Hedemark stiller betydelig sterkere denne helga, og vi får nok ikke noe gratis mot laget som skal spille Champions League til høsten.