Et lite stykke opp fortsatt – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Et lite stykke opp fortsatt

Kolstad taper 27-24 mot Elverum i andre kamp i Santa Kristina cup

Lørdag møtte vi Elverum i Tynsethallen. Elverum har vært Norges beste lag de siste årene, og er allerede klare for Champions League i høst. Med andre ord en formidabel motstander.

Elverum tar føringen fra start av i kampen, og leder med 1 og 2 mål helt fram til kvarteret spilt. På stillingen 9-8 tar Kolstad over initiativet i kampen. Vi står veldig solid bakover, og Patrick Bols redder mange skudd, deriblant et par straffekast. Framover er Mishels Liaba (bildet) skarp, og setter mange baller fra distanse. Til pause er vi foran med 13-11, etter en godt gjennomført omgang, der mange av våre spillere slipper til.

Vi er også det førende laget i starten av andre omgang, og vi leder med både 3 og 4 mål til tider. Likevel klarer vi aldri å hekte av Elverum, og lagene er like langt på stillingen 21-21 midtveis i omgangen. Derifra og ut så varierer vi prestasjonene både framover og bakover, og Elverum straffer oss hardt for personlige feil. Kampen ender 27-24 til Elverum, og vi må bare fastslå at vi har et lite stykke opp til Elverum fortsatt. Vi henger godt med, og fører store deler av kampen, men når Elverum setter på stjernegalleriet så kommer vi til kort.

I morgen er det siste kamp i Santa Kristina cup mot 2. divisjonslaget Tynset, som har ambisjoner om å komme seg opp og fram. Kampstart er 14.00, og vi håper guttene fullfører med stil.