Kolstad har signert ny avtale med Bilhjelp Trondheim – Kolstad

Kolstad har signert ny avtale med Bilhjelp Trondheim

Bilhjelp Trondheim blir hovedsamarbeidsparter i Kolstad de to neste sesongene

Bilhjelp Trondheim kom inn som et friskt pust i sponsorporteføljen til Kolstad forrige sesong, og tidligere denne uka ble det klart at Heimdalsbedriften går inn som Hovedsamarbeidspartner i Kolstad fram til sommeren 2018.

 

Firmaet som hadde 20-års jubileum i fjor har blitt en stor og pålitelig aktør på Heggstadmoen, der de grundig og effektivt sørger for at bilen din til enhver tid er i tipp topp stand. Firmaet har bilverksted, dekkhotell, bilpleie og Midt-Norges råeste bilvaskeanlegg. I tillegg så kommer de å hjelper deg hvis du er NAF medlem, og har behov for bilberging.

 

Bilhjelp Trondheim er et naturlig valg for alle bileiere i Trondheim Sør, og vi anbefaler deg å stikke innom for et godt tilbud hos den hyggelige gjengen (se bilde) som holder til rett ved siden av E6 på Sandmoen. Kolstad Håndball ser fram til et tett og godt samarbeid de to neste årene.