Første hinder i NM er Kristiansund – Kolstad

Første hinder i NM er Kristiansund

Kolstad er snart klare for første offisielle kamp i sesongen 2016/2017, og på motsatt halvdel står en gammel kjenning

Årets cupeventyr starter borte mot Kristiansund allerede på førstkommende onsdag kl. 19.00 i Braathallen. Kolstad og Kristiansund har møttes til mange spennende og tøffe oppgjør de siste årene (bilde av Petur sist vi møtte Kristiansund). Når vi drar nedover til møre på onsdag, så tar vi oppgaven på alvor, og vet at vi må være fullt skjerpet for å avansere til neste runde. Kristiansund har vært gjennom en prosess med mange utskiftninger i laget, og jobber med å få på plass et nytt topplag.

Kolstad er for tiden inne i en tung treningsperiode, for å være best mulig rustet til første seriekamp borte mot Lillestrøm 4. september. Hvis vi vinner mot Kristiansund, så blir det kamp mot vinneren av Vikhammer-Steinkjer i 3. runde.

Kristiansund-Kolstad blir ikke TV-sendt, men dere kan følge med utviklingen på Kolstads facebook-side fra kl. 19.00 på onsdag.