Treg start, men solid andre omgang – Kolstad
23.Nov 2016. UEFA Champions League 3. kvalik runde mellom Rosenborg og Apoel FC. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Treg start, men solid andre omgang

Kolstad vinner 34-12 etter å ha ledet med 13-7 til pause

Det kriblet nok litt ekstra i kroppen når guttene gjorde seg klar til årets første offisielle kamp. Riktignok møter vi en motstander som er et par divisjoner under oss, og selv om det kanskje er opplagt at Kolstad bør vinne, så er det viktig å prestere godt for å spille på seg selvtillit. Vi står stort sett godt bakover i starten, og det er ikke ofte Kristiansund slipper til. Men framover roter vi litt mer, samtidig som vi sliter med å få ballen i mål bak Kristiansunds målvakt, som gjør en meget god kamp for øvrig. Det gjør at vi sliter med å hekte av hjemmelaget i første omgang, og går til pause med «kun» 13-7 ledelse.

I andre omgang så ser det ut til at gutta har bestemt seg for at det er takk og farvel. Vi går tidlig opp i en 20-8 ledelse, og kampen er i realiteten avgjort 5 minutter ut i omgang. Vi kjører likevel på, og står solid bakover, og får mange muligheter på kontra som vi omsetter i mål. Vi gir oss ikke før det står 34-12 på tavla, og Kolstad toppscorer i dag ble Daniel Brandmo (bildet).

Nå er det klart for ny NM kamp allerede førstkommende søndag kl. 18.00 i Malvikhallen mot Vikhammer, og neste søndag så er det serieåpning borte mot Lillestrøm, så her er det bare å glede seg!