NM 3. runde mot Vikhammer – Kolstad

NM 3. runde mot Vikhammer

Førstkommende søndag kl. 18.00 spiller vi 3. runde NM borte mot Vikhammer

På onsdag vant Kolstad komfortabelt 34-12 borte mot Kristiansund, og allerede førstkommende søndag venter en ny 2. divisjonsmotstander, når vi møter Vikhammer i Malvikhallen. Vikhammer har de siste årene vært en av de beste lagene i 2. divisjon, og har blant annet spilt kvalifisering til å komme opp i 1. divisjon. Laget består av mange unge, sultne spillere, som helt sikkert er giret på å tukte storebror. Det snakkes om cupbombe ute på Malvik for tiden, og vi tar ingenting for gitt når vi stiller til start i Malvikhallen. Oppdateringer fra kampen kan dere få på Kolstads Facebook-side.

 

Kampstart er 18.00 i Malvikhallen på søndag. Malviks store sønn, Adrian Aalberg (bildet), er nok en av de som gleder seg mest til denne kampen.