Serieåpning borte mot Lillestrøm Topphåndball – Kolstad

Serieåpning borte mot Lillestrøm Topphåndball

Kampen ser du på søndag kl. 18.00 på adressa.no

Ventetiden har vært lang, men nå står vi der igjen. Ny sesong, nye muligheter. Det er ingen tvil om at det skal bli en utfordring å følge opp fjorårets sesong, som var en eneste lang opptur etter at vi kom litt skjevt ut. Det skal bli spennende å se om vi har nivået inne fra start i år, eller om vi skal få det tøft i starten denne gangen også.

 

Første motstander i seriespillet er Lillestrøm Topphåndball, som er nyopprykket i Eliteserien denne sesongen. Men likevel et lag vi kjenner veldig godt fra tidligere møter både i 1. divisjon, og kvalik til 1. divisjon. Vi rykket opp i 1. divisjon våren 2012 på bekostning av nettopp Lillestrøm, mens i 2014 var Lillestrøm i 1. divisjon, og snappet opprykket til eliteserien foran Kolstad. Vi kan også ta med at vi gikk på noen forsmedelige tap mot Lillestrøm sist vi var i 1. divisjon, for 7-8 år siden. Men siden den gangen har vi faktisk hatt et ganske bra tak på Lillestrøm, og har vunnet de 3 siste kampene mot dem.

 

Det er liten tvil om at Lillestrøm kommer til å være topp motivert for å stikke av med seieren i årets første seriekamp. Deres offensive 3-3 forsvar har vært til bry for mange lag, og det blir spennende å se om våre gutter finner åpningene. Hvis vi i tillegg treffer godt i forsvar, og får noen målvaktsredninger, så skal Lillestrøm få kjørt seg på søndag. En ting er sikkert, og det er at Kristoffer Østmo (bildet) og resten av Kolstad-gutta gir seg aldri, selv om de får seg noen trøkker. Vi gleder oss til å gå i krigen på søndag, og håper alle får med seg kampen fra kl. 18.00 på adressa.no.