Forløsende seier borte mot Lillestrøm – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Forløsende seier borte mot Lillestrøm

Kolstad vant 23-22 borte mot Lillestrøm i en høydramatisk kamp

Vi var utrolig spente før vi kastet i gang sesongen borte mot Lillestrøm i kveld. Spente både på hva Lillestrøm kommer med, og spente på hvor vi står selv etter en lang og tøff oppkjøring. Kolstad får en brutal start på kampen, og ligger bak med 4-1 etter syv minutter. Vi tar oss sammen, og er ajour på 4-4, men så går vi på en ny svak periode. Midtveis i omgangen ligger vi bak 9-5, og senere 11-7, og det er mange som kjenner deja vu fra fjorårets serieåpning. Vi får samlet oss litt før pause, men med en underkjent scoring av Mishels helt på tampen, så går lagene i garderoben på stillingen 12-9.

Det kan se ut som Stian Gomo og teamet hans får gjort underverker i pausen, for vi går rett i strupen på Lillestrøm umiddelbart etter pausen, og før fem minutter er spilt så er stillingen 12-12. Lillestrøm får samlet troppene og holder unna en god stund, før Lasse Balstad hamrer inn ledelse 16-15 til Kolstad ti minutter ut i andre omgang. Derifra og utover i omgang er Kolstad det førende laget, og vi har flere muligheter til å hekte av Lillestrøm. Dessverre er vi for upresise i avgjørende situasjoner, og Lillestrøm får henge med hele veien inn. Med ett minutt igjen av kampen er stillingen 22-22 og Lillestrøm har ballen. Heldigvis redder Mats Wæraas forsøket fra Lillestrøm, og Kolstad får matchball i sluttsekundene. Håkon Følstad (bildet) går rett på, og sørger for straffe til Kolstad og rødt kort på Lillestrøms Marius Kleiven. Fra straffemerket er Truls Moe Fjseth iskald, og vi kan slippe jubelen løs for to vanvittige deilige poeng!

Selv om det blir en slitekamp, og lite fint spill mot Lillestrøm, så skal vi være utrolig fornøyd med full pott i første seriekamp. Gutta viser vilje og engasjement, og nå gleder vi oss bare til fortsettelsen. Neste runde blir søndag 18. september borte mot Elverum kl. 18.00. Den kampen sendes også på adressa.no