Kolstad og Byåsen inviterer til Håndballfæst! – Kolstad

Kolstad og Byåsen inviterer til Håndballfæst!

Dobbelkamp med stinn brakke og topp stemning onsdag 21. sep fra kl. 18.30.

Nå har ditt lag muligheten til å oppleve Trondheims to beste håndballag helt gratis!

Onsdag 21/9 inviterer til «Håndballfæst» når Byåsen spiller toppkamp mot hardtsatsende Våg Vipers kl. 18.30, og Kolstad spiller cupkamp mot Bodø for retten til å spille kvartfinale i NM. Kolstad og Byåsen er de to lagene i Norge som trekker flest tilskuere, og sist vi spilte dobbelkamp hadde vi over 3000 tilskuere i hallen.

Alle aldersbestemte spillere fra Trøndelag kommer inn gratis til denne kampen, mens lagledere og foreldre må betale for inngang når dere kommer i hallen. Hvis dere bestiller samlet, så skal vi sørge for at dere får sitte sammen. Det er også mulighet til å kjøpe flere billetter til foreldre som ønsker å sitte med barna når dere henter ut billettene.

Du kan registere deres lag i påmeldingsskjemaet under.

Merk at vi har et begrenset antall plasser for dette tilbudet, og at de som bestiller først får de beste plassene!

 

Junior VIP Elverum 17.10.2021
Kjønn
Ønsker å delta på innløping: *