Davids kamp mot Goliat i Terningen Arena – Kolstad
Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Davids kamp mot Goliat i Terningen Arena

Søndag kl. 18.00 spiller vi borte mot topplaget Elverum

På søndag blir Kolstad-gutta kastet inn i løvens hule. Det ligger an til Davids kamp mot Goliat når vi møter topplaget Elverum foran det som sannsynligvis blir fullsatte tribuner i Terningen Arena. Det blir nok ekstra spesielt for Mishels Liaba, Truls Fjeseth, Mats Wæraas og Kim Andre Rinnan, som har en fortid i Elverum. Det samme har Ole Henrik Øverby, men han er dessverre ute med skade fortsatt.

 

Både Kolstad og Elverum har hatt en fin start på sesongen. Kolstad vant knepent 23-22 borte mot Lillestrøm i første kamp, og selv om spillet hakket til tider, så var det utrolig viktig med full pott i første kamp. Elverum på sin side har to seire mot henholdsvis Bækkelaget og fjorårets seriemester ØIF Arendal. Det er mye som tyder på at Elverum har lykkes godt med signeringene denne sommeren, og når de samtidig beholdt store deler av stammen i laget, så kan det bli spennende å se hva de kan prestere i Champions League denne høsten.

 

Elverum er selvsagt store favoritter på søndag, men mange husker fortsatt en av norsk håndballs største sensasjoner når 1. divisjonslaget Kolstad slo håndballgiganten Elverum i Terningen Arena. Går det an å drømme om nye eventyr på søndag? Kampen ser du på adressa.no fra kl. 18.00, og der kan du også chatte med Adressa sin reporter.