Ny runde i Slaget om Nord – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. Mye å juble for. Her ved nr 30 Tom Kåre Svegård Nikolaisen FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Ny runde i Slaget om Nord

Bortekamp kl. 18.00 i kveld som vises på adressa.no

Bare en uke etter forrige batalje, så er det klart for ny kamp mellom de to beste håndballagene nord for Dovre. Forrige onsdag dro Kolstad det lengste strået i Trondheim Spektrum, og tok seg videre til kvartfinale i NM på bekostning av Bodø. Seieren var også en milepæl for Kolstad. Bodø var det eneste topplaget Kolstad aldri har slått i en offisiell kamp. Nå har vi tatt skalpen til samtlige lag både i Grundigligaen og 1. divisjon, noe som er ganske imponerende for et lag som spilte i 2. divisjon for 5 år siden.
Men det er ikke tid til å hvile på laurbærene. Vi forventer tøffe tak når vi igjen møter Bodø til seriekamp i kveld. Denne gangen skal slaget stå i Bodø Spektrum, og nordlendingene er beintøffe hjemme i sin egen storstue. Kampstart er 18.00, og kampen ser du på adressa.no.
Merk også at det nå kun er en uke igjen til det smeller i serien, med første hjemmekamp mot topplaget Drammen. Kristian Kjelling og hans disipler har vunnet 3 av 3 kamper så langt i sesongen, så huk av i kalenderen 5. Oktober kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.