Sterk seier borte mot Bodø – Kolstad

Sterk seier borte mot Bodø

Kolstad vinner hele 34-22 borte mot Bodø

Vi starter kampen forrykende, og leder 5-0 før publikum har rukket å sette seg. Etter hvert kommer Bodø litt mer inn i kampen, men Kolstad holder stand gjennom solid forsvarsspill og mange gode redninger fra Patrick Bols. Framover er det mange som melder seg på, og vi leder med hele 17-10 til pause.

 

Starten av andre omgang blir rotete for vår del, og vi får 4 utvisninger i løpet av kort tid. Det gjør at Bodø kommer seg inn i kampen, og kun er 2 mål bak i en periode. Men Kolstad-laget viser høy moral, og drar fra Bodø utover i 2. omgang. Hjemmelaget gir til slutt opp, og vi vinner hele 34-22.

 

Det betyr at Kolstad har definitivt vist seg som det beste laget nord for Dovre den siste uka. Først gjennom seier 28-25 hjemme mot Bodø, så tok vi en soleklar seier borte mot Bodø i kveld. Nå ser vi fram mot første hjemmekamp i serien mot Drammen på onsdag 5. oktober kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.