Endelig klart for første hjemmekamp i Grundigligaen – Kolstad

Endelig klart for første hjemmekamp i Grundigligaen

Onsdag. 5. oktober møter vi Drammen, som ledes av landslaglegende Kristian Kjelling.

Ventetiden er snart over. Onsdag 5. oktober kl. 18.30 smeller det i Trondheim Spektrum, når topplaget Drammen kommer på besøk. Drammenslaget ledes av Kristian Kjelling, som har lang fartstid både som utenlandsproff og landslagspiller. Nå er han spillende trener i Drammen, selv om han ikke har spilt så mye ennå i sesongen. Mulig vi får se han på banen mot Kolstad? Andre spillere hos Drammen vi må passe oss for er spesielt landslagsaktuelle Johannes Hippe, som har vært en bauta i de første kampene.

 

Kolstad har levert solid i både serie og NM så langt. Sett bort i fra tapet borte mot topplaget Elverum, så har vi vunnet alt så langt, selv om vi bare har spilt bortekamper i serien. Det ser ut som formkurven til Kolstad peker oppover, og 12-måls seieren borte mot Bodø på onsdag var et godt tegn på det. Nå blir det spennende å se om Patrick Bols (bildet) og resten av laget klarer å følge opp dette mot Drammen.

 

Kampen spilles kl. 18.30 i Trondheim Spektrum på førstkommende onsdag, og billetter får du kjøpt hos Ticketmaster.