Høydramatisk seier i sluttsekundene! – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Høydramatisk seier i sluttsekundene!

Full kok i Trondheim Spektrum når Kolstad vinner 27-26 hjemme mot Drammen

Det var mye spenning knyttet til kampen mellom Kolstad og Drammen. Begge lag har prestert godt innledningsvis denne sesongen, og begge lag spiller med høy fart og mye engasjement.

Det er bortelaget som kommer best ut av startblokkene, og de leder tidlig med 3-1. Etter hvert får Kolstad-guttene summet seg, og spiller seg gradvis inn i kampen. Midtveis i omgangen har kampbildet snudd, og da er det Kolstad som ligger foran med 10-7. Patrick Bols (bildet) står fram med mange gode redninger i denne perioden, men vi klarer likevel ikke å sage grenen som Drammen sitter på. Sløvt spill både framover og bakover gjør at vi kun leder med 15-14 til pause.

Andre omgang fortsetter på mange måter som første omgang. Vi sliter med å finne rytmen i angrepsspillet, samtidig som Drammen slipper til for lett når vi står i forsvar. I store deler av omgangen er Drammen foran med både 2 og 3 mål. Men i motsetning til forrige sesong, så har vi tatt kvantesprang ift. å takle motgang. Vi jobber og sliter for å holde oss inn i kampen, og i hektiske sluttminutter så klarer Kolstad å dra det lengste strået. Adrian Aalberg scorer med 15 sekunder igjen å spille, og til tross for at Drammen tar ut målvakta i det siste angrepet, så vinner vi til slutt 27-26. En utrolig deilig seier, der guttene viser skikkelig mental styrke!

Nå retter vi alt fokus mot neste hjemmekamp som kommer allerede førstkommende onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum mot Bækkelaget, som for øvrig slo Haslum i kveld. Det blir faktisk et toppoppgjør, med Bækkelaget som ligger på 2. plass og Kolstad som ligger på 3. plass!