Toppkamp i Trondheim Spektrum – Kolstad
GRUNDIGliga kamp mellom Kolstad - Drammen i Trondheim Spektrum

Toppkamp i Trondheim Spektrum

Kolstad møter Bækkelaget kl. 18.30 på onsdag i Spektrum

Det var nok brukbare odds på at Bækkelaget og Kolstad skulle ligge på henholdsvis 2. og 3. plass i serien etter 5 serierunder, med en kamp mindre spilt i tillegg. Men storfavorittene Haslum og ØIF Arendal har trøblet litt i starten, mens det er Elverum som har vist seg som uslåelige så langt.  Men vi er nettopp kommet i gang, så mye kan skje fortsatt.

 

Bækkelaget er en tøff nøtt, noe de viste gjennom begge kampene i fjor. Vi spilte uavgjort på hjemmebane mot dem, mens det ble en knepen seier borte, etter at vi hadde ledet med nesten 10 mål til pause. I likhet med Kolstad, så står Bækkelaget av mange unge, lokale spillere. Laget har klassespillere i alle posisjoner, men mangler kanskje noe bredde i laget. Der ligger kanskje Kolstads mulighet. Hvis vi klarer å mørne dem i 2 x 30 minutter, så kan det hende vi blir stående igjen som seierherrer nok en gang.

 

Til tross for en feiende flott plassering på tabellen, og mye trøkk rundt klubben for tida, så mangler det fortsatt litt på at vi leverer jevnt og stabilt gode prestasjoner. Hvis vi skal slå Bækkelaget, så må vi nok opp noen hakk fra tidligere kamper. Men hvis vi klarer å henge oss på laget fra Oslo, så kan det bli riktig moro på onsdag kl. 18.30 i Spektrum.

 

Bestill deg en billett på Ticketmaster!