Fantastisk innsats på 3T Håndballskole – Kolstad

Fantastisk innsats på 3T Håndballskole

Over 300 deltagere har hatt mye moro både på og utenfor banen fra mandag til torsdag i høstferien

Tradisjonen tro så har vi arrangert 3T håndballskole i høstferien, og det ble et utrolig flott arrangement. Det meste gikk på skinner gjennom alle 4 dagene med håndballskoler takket være dyktige instruktører, gruppeledere og ikke minst deltagere.

 

I løpet av uka har barna fått treninger ledet av elitespillere fra Kolstad, gruppetime ledet av instruktør fra 3T, foredrag om samhold og lagbygging av vår mental trener Karina Andersen Aas og hovedtrener Stian Gomo, besøk på Pirbadet og Prinsen Kino, elitekamp mellom Kolstad og Bækkelaget, og det hele ble avsluttet med «VM i Håndball» på torsdag.

 

Vi takker alle sammen for en utrolig flott innsats, og gleder oss allerede til 3T Håndballskole i høstferien 2017!