Beintøff bortekamp mot Haslum – Kolstad

Beintøff bortekamp mot Haslum

Se søndagens kamp mot Haslum fra kl. 18.30 på adressa.no

Etter to forrykende hjemmekamper i Trondheim Spektrum, så skal vi nå ut på tur igjen. Vi saler opp og drar nedover til Bærum, for å møte Haslum, som av mange er regnet som den største favoritten til å vinne Grundigligaen denne sesongen. De har selv uttalt at de tar mål av seg å vinne serie, sluttspill og NM denne sesongen, og til tross for noen feilskjær i seriestarten, så er de fullt kapable til å gjøre det. Med unntak av Elverum, så har alle lagene variert i prestasjonene så langt denne høsten.

 

Haslum har forsterket laget før denne sesongen med bla. Eirik Köpp, Thomas Kristensen og ikke minst Erlend Mamelund. De to sistnevnte returnerte fra spill i tysk Bundesliga, og vil nok tilføre det relativt unge Haslum-laget mye rutine. Så langt har de slått Falk Horten, St. Hallvard og Lillestrøm, mens de har gått på forsmedelige tap mot Fyllingen og Bækkelaget. Det er nok liten tvil om at vi møter en revansjesugen gjeng, som vil gjøre alt de kan for å sikre seg to poeng.

 

Våre gutter har innledet bedre enn forventet denne høsten, og ligger for tiden på en sterk 3. plass etter seier mot Lillestrøm, Bodø og Drammen. Vi tapte borte mot serieleder Elverum, mens vi spilte uavgjort mot 2. plassen Bækkelaget i forrige serierunde. Vi har ved flere anledninger vist at vi kan spille jevnt med Haslum, og slo dem blant annet på bortebane i fjor. Vi håper gutta kan overraske igjen, og både håper og tror at Haslum skal få lov til å slite hardt for to poeng i Nadderud Arena.

 

Kampen ser du som vanlig på www.adressa.no. Kampstart 18.30.