Knepent tap borte mot seriefavoritten Haslum – Kolstad
GRUNDIGliga kamp mellom Kolstad - Drammen i Trondheim Spektrum

Knepent tap borte mot seriefavoritten Haslum

Kolstad tapte 25-24 i søndagens bortekamp etter at Haslum scoret i siste sekund.

Det er tydelig at det er mye spenning og høye skuldre i starten av kampen. Det står 0-0 etter fem minutter spilt, før Kolstad åpner målkontoen etter 6 minutter. Da tar også Kolstad føringen i kampen, og leder 5-3 midtveis i omgangen. Men så får vi to utvisninger på rappen som snur kampbildet totalt. På det meste ligger vi bak 12-7. Men vi viser god moral inn mot pausen, og ligger kun bak med 13-11 ved halvtid.

I andre omgang så henger vi oss på Haslum fra start. Spesielt Ronald Putans (bildet) lykkes godt framover, mens vi også klarer å stå ganske samlet i forsvar. Det gjør at vi får los på Haslum, og selv om hjemmelaget jobber iherdig for å punktere kampen, så plager vi dem igjen og igjen. Tre minutter før slutt klarer vi også å karre oss et mål foran Haslum, og vi lukter på en aldri så liten sensasjon i Nadderud Arena. Dessverre så roter vi det litt til for oss selv på slutten, og til tross for at vi utligner 13 sekunder før slutt, så er Haslum litt heldig med at ballen ruller deres vei, og de får satt inn vinnermålet i siste sekund. Stillingen blir 25-24 til Haslum. Gitt kampbildet som vi fikk, så var nok dette resultatet litt skuffende for spillerne selv. Men de viser med all tydelighet at de har tatt store steg siden forrige sesong, og nå spiller vi jevnt med alle topplagene.

Nå rettes alt fokus på hjemmekampen mot Halden Topphåndball på onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum!