Ladies Night til inntekt for Rosa Sløyfe på onsdag – Kolstad

Ladies Night til inntekt for Rosa Sløyfe på onsdag

Kolstad-Halden onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum

Nå på onsdag skal vi spille hjemmekamp mot vår erkerival Halden Topphåndball. I fjor gikk vi på 3 forsmedelige tap mot Halden, og vi håper gutta våre skal få revansje nå på onsdag. Ulvene fra Østfold har vært variable så langt denne sesongen, men vi vet de har matchvinnere i nesten alle posisjoner, så dette blir langt fra noen enkel oppgave. En av de vi slet mest med i forrige sesong var svensken Victor Skillhammer. Det blir spennende å se om vi har fått nok kilo i forsvaret vårt til å stå i mot han denne sesongen.

 

De 3 siste kampene til Kolstad har vært utrolig jevne. Vi har vunnet med ett mål, spilt uavgjort og tapt med ett mål. Det er nok ikke utenkelig at det blir nok et sekunddrama når Halden kommer på besøk på onsdag. Da gjelder det å holde hodet kaldt når kampen skal avgjøres, og forhåpentligvis så er det våre gutter som står igjen med to poeng til slutt.

 

Vi gjør også oppmerksom på at det er Ladies Night på onsdag til inntekt for Rosa sløyfe. Det betyr blant annet at vi auksjonerer bort noen av våre beste menn til inntekt for Rosa Sløyfe. Les mer om auksjonen her. I tillegg oppfordrer vi både bedrifter og privatpersoner til å støtte Rosa Sløyfe med en krone per tilskuer som kommer på kampen. Det kan dere gjøre ved å sende en e-post til Jostein@kolstad-handball.no navn og faktura adresse.