Bli med oss til historisk semifinale mot Elverum – Kolstad

Bli med oss til historisk semifinale mot Elverum

Kun kr. 500,- for kamp og buss til Elverum

Hvis vi skal slå Elverum foran en fullsatt Terningen Arena i sesongens viktigste kamp, så må vi ha all støtte vi kan få fra tribunen. Elverums supportergjeng, Taiga’n, er kjent for å være størst og best i landet. Vi ønsker å vise dem at vi trøndere ikke er noe dårligere! Vi setter opp supporterbuss nedover til Elverum, og håper alle som har et hjerte for Kolstad og herrehåndball blir med oss for å heie guttene fram til cupfinale!

 

Avreise er onsdag 16. november kl. 12.00 fra Trondheim. Vi stopper for å spise på Alvdal, for de som ønsker det, og tar sikte på å være i Elverum en time før kampstart. Kampen starter 18.30, og vi har reservert plasser sammen på tribunen. Etter kampen kan de som ønsker gå innom Elgstua å kjøpe seg mat. Vi tar sikte på avreise fra Elverum kl. 20.30, hvis det ikke blir ekstraomganger igjen. Forhåpentligvis er vi tilbake i Trondheim rundt kl. 01.00.

 

Prisen for både kamp og buss tur/retur Elverum er kr. 500,- Evt. bespisning underveis betaler dere selv.

 

Påmeldingsfrist er 4. november, eller så snart vi er fulltegnet.

 

Meld dere på i skjemaet under.

 

VIP-arrangement Kolstad-Halden onsdag 15. desember kl 1630