Knalltøff trekning i semifinalen – Kolstad

Knalltøff trekning i semifinalen

Kolstad møter Elverum i Terningen Arena Onsdag 16. November

Elverum har hatt en fantastisk sesong så langt. De har vunnet overbevisende i alle kamper både i serie og NM, og har til tider herjet i Champions League denne høsten. De slo blant annet Montpellier på hjemmebane tidligere i høst, som er det nest beste laget i Frankrike, med flere verdensmestere på laget.

 

I likhet med Kolstad så hadde Elverum hjemmekamp både i 4. runde og kvartfinalen, der de slo henholdsvis Bækkelaget og Drammen ganske enkelt. Å få hjemmekamp mot Kolstad, i stede for å spille borte mot enten Haslum eller ØIF Arendal, var selvfølgelig en drømmetrekning for topplaget fra Elverum. Det er heller ingen tvil om at Elverum er motiverte for å kvalifisere seg for en ny cupfinale. Sist de var i Oslo Spektrum kom det hele 5000 tilskuere fra Elverum.

 

Kolstad hadde vel kanskje håpet på litt enklere motstand i semifinalen, men samtidig så må man slå alle hvis man skal vinne cupen, og da får vi bare gå på. Vi har vist en fantastisk moral denne høsten, og har avgjort de fleste kampene til vår fordel. Kvartfinaledramaet mot Fyllingen blir stående som en klassiker, og en kamp for historiebøkene etter vi vant 30-29 etter hele 4 ekstraomganger. Vi viser utrolig mye mental styrke, og tro kan flytte fjell.

 

Ingen har vel glemt den fantastiske prestasjonen våre gutter gjorde når de slo ut Elverum på bortebane i 4. runde NM for 3 år siden. Mye har skjedd siden den gang, både for Kolstad og Elverum. Vi har etablert oss som et elitelag, som til og med kan slå de beste lagene på en god dag. Mens Elverum snart kan omtales som et europeisk topplag, etter alle de gode prestasjonene i Champions League. Spørsmålet er om det umulige er mulig igjen. Kan vi stå for en ny håndballsensasjon onsdag 16. november?

 

Nå er det for øvrig landslagspause og kampfri fram til vi møter ØIF Arendal på bortebane i serien søndag 13. november. Vi håper dere følger oss på hjemmeside og sosiale medier, når vi bygger opp til alle kampene som kommer framover.