Kolstad-spillere på landslagssamling – Kolstad

Kolstad-spillere på landslagssamling

Vi er godt representert i flere årganger kommende uke

Denne uka er det flere Kolstad-spillere som skal på landslagsoppdrag. Lasse Balstad (bildet) og Mishels Liaba skal på rekruttsamling i Ungarn, og skal spille to treningskamper dere nede 2. og 3. november. Tom Kåre Svegård Nikolaisen og Martin Tangvik skal på samling i Polen med juniorlandslaget fra 2. til 6. november, der de skal spille kamper mot Sverige, Polen og Slovakia.

 

I tillegg skal Nicolai Daling og Alessandro Zulijani, som har hospitert på trening hos oss denne høsten, også på samling til Polen med guttelandslaget, der de skal spille mot Romania, Polen og Estland. Disse gutta spiller til vanlig i en av samarbeidsklubbene våre, Sverresborg.

 

Se uttakene under.

Rekruttlandslaget

 

Juniorlandslaget

 

Guttelandslaget

 

Vi ønsker alle lykke til, og håper dere kommer hjem med erfaring og motivasjon til å trøkke på videre!