Gratis inngang for ditt lag på Kolstad – Falk Horten – Kolstad
Kolstad - Bækkelaget

Gratis inngang for ditt lag på Kolstad – Falk Horten

Nå kan ditt lag få være med på Norges Beste Håndballopplevelse helt gratis.

Kolstad-gutta har prestert bunnsolid denne høsten, og snuser for tiden på medaljer i serien og cupfinale i romjula. Hvis vi skal henge med i toppen, så må vi vinne hjemmekampen mot nyopprykkede Falk Horten onsdag 23. november. Laget fra Vestfold er på ingen måte noen kasteball, og vi må være topp skjerpet hvis vi skal dra hjem to nye poeng.

 

Nesten alle kampene våre denne sesongen har vært jevne fra start til slutt, og det har til tider vært elektrisk stemning i Trondheim Spektrum. Vi har hatt et snitt på 1800 tilskuere, og håper vi får enda flere i kampen mot Falk. Meld på ditt lag i skjemaet under, og gi alle spillerne på ditt lag en uforglemmelig opplevelse!

 

Påmeldingsfrist er mandag 21/11. Vi prioriterer de som melder seg først, hvis det blir fullt. Merk at dette er et tilbud til aldersbestemte spillere og inntil to lagledere. Øvrige voksne kan registreres i skjemaet under, og få kjøpt seg billett ved siden av de andre.

 

Julelunsj Kolstad sponsornettverk fredag 17. desember kl 1100 Kolstad Arena