Spennende bortekamp mot ØIF Arendal – Kolstad

Spennende bortekamp mot ØIF Arendal

Vi spiller borte mot regjerende seriemester ØIF Arendal på søndag kl. 17.00

Nå er landslagspausen over, og det er gått over to uker siden sist vi spilte kamp. Vi har hatt mange gutter som har vært rundt omkring i Europa, og prestert på forskjellige landslag. Forhåpentligvis tar de med seg de gode erfaringene derifra, når vi nå skal spille mot ØIF Arendal på bortebane. Sørlendingene er nok ikke helt fornøyde med sesongen så langt, og vi regner med å møte en topp motivert gjeng på søndag. De har flere klassespillere i laget, og på en god dag så er de fortsatt blant de aller beste lagene i Norge.

 

Kolstad har nå hatt god tid til å lande etter den fantastiske seieren hjemme mot Fyllingen i NM. Det ser ut som at troppen er forholdsvis skadefri med unntak av langtidsskadde Ole Henrik Øverby. Kampen borte mot topplaget ØIF Arendal er i utgangspunktet en bonuskamp for oss, men det har likevel vært utrolig moro å få med seg noe hjem fra den kampen. Hvis vi gjør det, så ligger vi meget godt an i serien ift. egne målsetninger.

 

Få med dere kampen på søndag fra kl. 17.00 på adressa.no