Drømmer om cupfinale i Oslo Spektrum – Kolstad
Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Drømmer om cupfinale i Oslo Spektrum

Kolstad spiller semifinale i NM borte mot Elverum i kveld kl. 18.30 i Terningen Arena

Det blir Davids kamp mot Goliat når vi skal til Elverum for å spille mot Norges beste håndballag. Elverum har suverene både i serie og NM denne høsten, og har levert  fantastiske prestasjoner i i Champions League. Vi nevner blant annet at de slo det franske storlaget Montpellier med mange verdensmestere, samt at de har tatt poeng mot flere andre europeiske topplag. Det var derfor god grunn til at jubelen stod i taket på Elverum når de trakk Kolstad på hjemmebane i semifinalen.

 

 

Kolstad er selvsagt stor underdog i denne kampen, og Norsk Tipping har 1,10 i odds på hjemmeseier i Terningen Arena, noe som vil si at de mener at Elverum vinner 9 av 10 kamper mot Kolstad. Vi må levere årsbeste og vel så det hvis de skal utfordre Elverum, samt at vi er avhengige av at Elverum slipper seg ned noen prosent. Vårt håp ligger kanskje i at seiersvante Elverum undervurderer oss, og tror at dette blir lett match. Dette er uansett fin læring for våre gutter, og vi drømmer om at Kolstad mot alle odds skal ta seg til cupfinalen i Oslo Spektrum.

 

Kampen ser du på www.adressa.no fra 18.30.