Cupeventyret over for denne gangen – Kolstad
Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Cupeventyret over for denne gangen

Mesterlaget Elverum ble noen hakk for sterke, og vant til slutt 28-20 mot Kolstad

Gutta våre gikk ut i hundre, og to tidlige mål av Kristoffer Østmo sørget for at Kolstad ledet 2-0 innledningsvis. Men det skulle ikke vare lenge før Elverum utlignet, og gikk forbi Kolstad. Vi sliter med å finne rytmen i angrepsspillet, og blir rett og slett for passive framover. Elverum spiller på seg mer og mer selvtillit utover i andre omgang og leder på det meste med 12-6. En god sluttspurt sørger for at vi ligger bak med 12-8 til pause.

I andre omgang så jobber vi også sakte men sikkert inn i kampen. Vi står veldig godt bakover, samtidig som Mats Wæraas plukker mange skudd. Det tar ikke lang tid før vi korter ned forspranget til 14-12. Så får vi litt dårlig betalt framover i et par angrep, samtidig som Elverum straffer oss hardt, og da får hjemmelaget ta grep om kampen igjen. Denne gangen kommer vi aldri skikkelig tilbake, og må til slutt konstatere at det ikke blir noen cupfinale i år. Elverum vinner til slutt 28-20.

Nå må vi snarest mulig legge de to siste kampene bak oss, nå handler alt om å ta poeng hjemme mot Falk Horten på onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum. Kolstad er ubeseiret på hjemmebane så langt denne sesongen, og vi håper på to nye poeng på onsdag.