Kolstad møter ett sultent St. Hallvard på søndag – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. Mye å juble for. Her ved nr 30 Tom Kåre Svegård Nikolaisen FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Kolstad møter ett sultent St. Hallvard på søndag

Bortekamp mot St. Hallvard på søndag kl. 18.00 i ROS Arena

Etter en ganske rolig november så langt, så kommer kampene nå tett som hagl helt fram til Elverum kommer på besøk 21. desember. Søndag er det ny serierunde, og da er tabelljumbo St. Hallvard som står på motsatt banehalvdel. En motstander som det er enkelt å undervurdere, etter at de har tapt sine 9 første kamper. Men dette blir nok på ingen som helst måte noen walkover. Mange av tapene til St. Hallvard så langt har vært av det knepne slaget, og laget som trenes av Glenn Solberg er i jevn stigning med en ung og lovende spillertropp.

 

Kampen spilles i ROS Arena, som er en hall der vi har gått på noen smeller tidligere også. Vi håper derfor guttene våre er topp skjerpet, og klar for å gå i krigen for å ta hjem to viktige poeng. Vi må nok noen hakk opp fra de siste kampene, hvis det skal bli med poeng hjem til Trøndelag. Men hvis vi kommer opp mot vårt toppnivå, så skal vi i utgangspunktet være et bedre lag enn St. Hallvard.

 

Kampen ser du på www.adressa.no fra kl. 18.00 på søndag.