Bli med på toppkamp mot Fyllingen Bergen i Steinkjerhallen – Kolstad

Bli med på toppkamp mot Fyllingen Bergen i Steinkjerhallen

Kolstad spiller "hjemme" mot Fyllingen Bergen i Steinkjerhallen søndag 4/12 kl. 17.00

Kolstad har gjort en formidabel sesong så langt, og ligger mest sannsynlig på 3. plass etter halvspilt serie hvis vi slår Fyllingen Bergen på søndag. Med tap så er det Fyllingen Bergen som kommer opp på 3. plass. Derfor er det mye som står på spill når vi drar til Steinkjerhallen på søndag.

 

Det ryktes om veldig stor interesse for kampen på Steinkjer, og vi håper på full hall med over 2000 tilskuere. Nå kan du bli med på supporterbussen oppover, som kun koster kr. 200,- tur/retur Trondheim-Steinkjer. Det blir avreise kl. 13.00 fra Esso Moholt på søndag, og bussen kjører tilbake fra Steinkjerhallen kl. 19.00, slik at man bør være tilbake i Trondheim før kl. 21.00.

 

Dere kjøper kampbillett når dere kommer til Steinkjer, evt. at dere har med dere sesongkortet som gir gratis inngang. Det er «free seating» i hallen.

 

Påmeldingsfrist er torsdag 1. desember. Vi har et begrenset antall plasser, og må prioritere de som melder seg på først.

 

Meld dere på i skjemaet under.

 

VIP Kristiansand 09.02.2022